Brands Multidiensten

Graffiti verwijdering

Betrokken

Persoonlijke aandacht

R

Allround

Overal inzetbaar

Flexibel

Ook ’s avonds beschikbaar

0646161671

Bel ons nu!

Graffiti laten verwijderen Purmerend

Wilt u graffiti laten verwijderen? In regio Purmerend, Middenbeemster, Monnickendam, Volendam, Oosthuizen, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam komt Brands Multidiensten snel ter plaatse. Ongewenste graffiti is zeer onprettig en een smet op uw bedrijfsimago. U wilt dit zo snel mogelijk ongedaan zien. Daarom komen wij u snel en op de juiste wijze van deze ongenode kunst afhelpen. En dat niet alleen, wij zorgen tevens voor preventie. Wij beheersen een aantal effectieve methoden om graffiti te verwijderen, afhankelijk van het oppervlak en de hardnekkigheid van de graffiti. Stoomreinigen is de zachtste methode, maar wij gebruiken zo nodig ook een reinigingsmiddel. Na verwijdering brengen wij indien gewenst een anti-graffiti coating aan. Zo bent u een volgende keer nog sneller van de graffiti af!

Graffiti verwijderen methodes

 

Graffiti verwijderen Maarssen

Voor graffitiverwijdering bestaan diverse methodes. Afhankelijk van het oppervlak en de verf passen wij een van de volgende methodes toe:

Graffiti verwijderen met stoom: een vriendelijke methode. Met heet water onder hoge druk wordt de verf losgeweekt.
Graffiti verwijderen met een reinigingsmiddel: als stoom minder goed werkt. Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.
Graffiti verwijderen door stralen: een meer agressieve methode, die wij alleen toepassen als het oppervlak zich ervoor leent.

0646161671

Maak nu een afspraak

Vakbekwaam personeel

Ieder zijn specialisatie

Totaaloplossing

Allround schoonmaakbedrijf

Wilt u ons inzetten?

Neem dan contact met ons op! Wij komen graag langs voor een vrijblijvende inventarisatie. Ons werkgebied bestaat uit heel regio Purmerend, Middenbeemster, Monnickendam, Volendam, Oosthuizen, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam.

Brands Multidiensten

KvK: 52397564
BTW: NL002179251B20
www.schilders-purmerend.nl

Purmerend

T: 0646161671
E: contact@schilders-purmerend.nl

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.