Brands Multidiensten

Glasbewassing

Betrokken

Persoonlijke aandacht

R

Allround

Overal inzetbaar

Flexibel

Ook ’s avonds beschikbaar

0646161671

Bel ons nu!

Glasbewassing voor een goede uitstraling van uw bedrijfspand

Schone ramen zijn een must als u de juiste uitstraling wilt geven aan uw bedrijfspand. Daarnaast is het schoonhouden van de ramen ook ten gunste van het onderhoud van uw kozijnen en gevelbeplating. De medewerkers van Schoonmaakbedrijf Maarssen werken met kwalitatief goede materialen en diverse reinigingstechnieken om uw glazen weer te laten blinken.

In de regio Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Zeist en Maarssen hebben wij menig bedrijf opnieuw voorzien van heldere glazen. Wat voor bedrijf u heeft maakt ons niet uit, de grootte van het pand ook niet. Wij bewassen zowel de binnen- als de buitenkant van uw glazen.

schoonmaak van bedrijven

Handmatige glasbewassing en glasbewassing met osmosewater

 

glasbewassing Maarssen

De glazen van uw bedrijfspand wassen doet Schoonmaakbedrijf Maarssen op verschillende manieren. Welke manier van glasbewassing het beste is, is afhankelijk van hoe hoog de ramen zich bevinden en hoe vies ze zijn.

Handmatige glasbewassing is eigenlijk het ouderwetse ramen lappen. Tot een bepaalde hoogte zijn wij in staat om uw glazen handmatig te wassen en reiken wij zo ver wij kunnen met behulp van een ladder. Deze manier van glazen wassen is toepasbaar voor zowel binnen als buiten.

Met een telescopisch glasbewassingssysteem kunnen wij ook de hoger gelegen ramen bereiken. Vanaf de grond kunnen wij een veilige en efficiënte manier uw glazen wassen. Hiervoor gebruiken wij osmosewater, ook wel gedemineraliseerd water. Osmosewater is puur en bevat geen zouten, kalk, ijzer, organische vervuiling en andere stoffen. Het resultaat? Geen strepen of vlekken op uw ramen.

0646161671

Maak nu een afspraak

Vakbekwaam personeel

Ieder zijn specialisatie

Totaaloplossing

Allround schoonmaakbedrijf

Wilt u ons inzetten?

Neem dan contact met ons op! Wij komen graag langs voor een vrijblijvende inventarisatie. Ons werkgebied bestaat uit heel regio Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Zeist en Maarssen.

Brands Multidiensten

KvK: 52397564
BTW: NL002179251B20
www.schilders-purmerend.nl

Utrecht

T: 0646161671
E: contact@schilders-purmerend.nl

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.