Brands Multidiensten

Gevelrenovatie

Betrokken

Persoonlijke aandacht

R

Allround

Overal inzetbaar

Flexibel

Ook ’s avonds beschikbaar

0646161671

Bel ons nu!

Gevelrenovatie Purmerend:
voorkom verdere schade

Gevelrenovatie passen wij veel toe in regio Purmerend, Middenbeemster, Monnickendam, Volendam, Oosthuizen, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam.
Ziet u scheuren in uw gevel of voegen die loslaten? Dan is gevelrenovatie noodzakelijk. Uw huis is niet langer beschermd tegen neerslag en vorst, waardoor vocht uw woning kan binnendringen. Vocht- en schimmelproblemen zorgen voor een sterke vermindering van uw wooncomfort, zo niet uw gezondheid.
Ook uw energierekening kan onnodig stijgen. Voorkom daarom verdere schade aan uw woning en gezondheid en schakel Brands Multidiensten in! Wij komen graag langs voor een vrijblijvende inventarisatie. Na het verwijderen van vuil gaan wij over tot gevelrenovatie. Daarna kunnen we uw gevel impregneren om deze waterafstotend te maken. Na afloop zullen wij u een onderhoudsplan voorleggen.
Gevelreiniging Maarssen
Gevelreiniging Maarssen

Voegen uithakken gevel

 

Gevelreiniging Maarssen

Voegen uithakken doen wij als uw voegwerk zo oud is dat vernieuwing noodzakelijk is. Oud voegwerk herkent u doordat het afbrokkelt, scheurt of verzandt. Behalve dat uw gevel er niet meer netjes uitziet, kunt u ook last krijgen van vocht- en schimmelvorming. Wij verwijderen het voegwerk snel en zonder
schade. Na het uithakken van de voegen reinigen wij de gevel, na het drogen is uw gevel dan voegklaar. Voegwerk besteedt u het beste altijd uit aan een gerenommeerd bedrijf om eventuele beschadigingen te voorkomen. Bij Brands Multidiensten bent u gegarandeerd van een professioneel resultaat!

0646161671

Maak nu een afspraak

Vakbekwaam personeel

Ieder zijn specialisatie

Totaaloplossing

Allround schoonmaakbedrijf

Wilt u ons inzetten?

Neem dan contact met ons op! Wij komen graag langs voor een vrijblijvende inventarisatie. Ons werkgebied bestaat uit heel regio Purmerend, Middenbeemster, Monnickendam, Volendam, Oosthuizen, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam.

Brands Multidiensten

KvK: 52397564
BTW: NL002179251B20
www.schilders-purmerend.nl

Purmerend

T: 0646161671
E: contact@schilders-purmerend.nl

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.