Brands Multidiensten

Gevelonderhoud

Betrokken

Persoonlijke aandacht

R

Allround

Overal inzetbaar

Flexibel

Ook ’s avonds beschikbaar

0646161671

Bel ons nu!

Met gevelonderhoud comfortabeler wonen

Brands Multidiensten verricht gevelonderhoud in heel regio Purmerend, Middenbeemster, Monnickendam, Volendam, Oosthuizen, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Gevelonderhoud is onmisbaar voor een goede conditie van uw gevel. Waarom dat zo belangrijk is? Een slecht onderhouden gevel doet geen goed voor uw wooncomfort. Vochtdoorslag kan zorgen voor een vochtig, ongezond leefklimaat binnen en een verminderde isolerende werking. Dit is behalve onprettig ook ongunstig voor uw energierekening. Gevelonderhoud draagt dus bij aan uw wooncomfort, bovendien zorgt het voor een mooi aanzicht. Slecht onderhouden gevels herkent u aan hun grauwe uitstraling en ze hebben een kortere levensduur. Wij verwijderen tevens oud voegwerk.

Gun uw gevel gevelimpregnatie

 

Na gevelreiniging passen wij vaak gevelimpregnatie toe. Het impregneren van gevels gebeurt met een milieuvriendelijk middel, zonder toevoeging van chemische ingrediënten. Voor zover dit haalbaar is uiteraard, afhankelijk van het oppervlak en de mate van vuil. Meestal kunnen wij op deze manier al het vuil van uw gevel verwijderen. Na reiniging kunnen wij uw gevel direct impregneren. De waterafstotende laag die wij aanbrengen op de voegen gaat vocht en algengroei tegen, waardoor er geen vochtdoorslag ontstaat in de gevel. De levensduur van uw gevel wordt verlengd, waardoor u slijtage en de daarbij behorende renovatie tegengaat. Een en al voordeel dus!

0646161671

Maak nu een afspraak

Vakbekwaam personeel

Ieder zijn specialisatie

Totaaloplossing

Allround schoonmaakbedrijf

Wilt u ons inzetten?

Neem dan contact met ons op! Wij komen graag langs voor een vrijblijvende inventarisatie. Ons werkgebied bestaat uit heel regio Purmerend, Middenbeemster, Monnickendam, Volendam, Oosthuizen, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam.

Brands Multidiensten

KvK: 52397564
BTW: NL002179251B20
www.schilders-purmerend.nl

Purmerend

T: 0646161671
E: contact@schilders-purmerend.nl

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.