Brands Multidiensten

Bedrijfsschoonmaak

Betrokken

Persoonlijke aandacht

R

Allround

Overal inzetbaar

Flexibel

Ook ’s avonds beschikbaar

0646161671

Bel ons nu!

Schoonmaak voor bedrijven en VvE’s

Brands Multidiensten verricht schoonmaak voor bedrijven in Purmerend en omgeving, van kantorenschoonmaak tot glasbewassing tot eindschoonmaak. Als bedrijf begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw bedrijfspand schoon en goed onderhouden wordt. Dat werkt prettiger en het is bovendien een beter visitekaartje voor je klanten. Terwijl u zich richt op uw kernactiviteiten houden wij uw pand spic en span.

Wij komen graag bij u langs voor dagelijkse of periodieke bedrijfsschoonmaak van zowel de binnen- als buitenkant van uw bedrijfspand. Schoonmaakbedrijf Maarssen denkt overal aan. Wij zorgen voor onze eigen spullen en materialen om u te kunnen verzekeren van hoge kwaliteit. De openbare ruimtes, kantoren, liften, sanitair, meubels, alles nemen wij onder handen.

Wilt u dat wij bij u aan de slag gaan? Wij komen graag eerst langs om uw bedrijfspand te bekijken. Vervolgens stellen wij een offerte op en mocht u er behoefte aan hebben, dan kunnen wij ook een onderhoudscontract tekenen.

Aantrekkelijke onderhoudscontracten voor bedrijven

 

Schoonmaakbedrijf Maarssen

Ons bedrijf is flexibel, wij passen ons namelijk zo goed mogelijk aan op uw wensen. Wilt u uw bedrijf twee keer per week laten schoonmaken of elke dag? De meeste zakelijke schoonmaakklussen worden frequent uitgevoerd. Wij houden rekening met waar uw bedrijf behoefte aan heeft en op basis hiervan stellen wij ons schoonmaakrooster samen.

Wij bieden flexibele onderhoudscontracten aan. Dit houdt in dat wij periodiek of dagelijks bij u langskomen om uw woning of ruimtes te reinigen. Het maakt ons niet uit hoe groot uw kantoor is of hoeveel appartementen u ook in bezit heeft, onze werknemers kunnen het aan!

Voor bedrijfsschoonmaak komen wij in heel regio Purmerend, Middenbeemster, Monnickendam, Volendam, Oosthuizen, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam.

0646161671

Maak nu een afspraak

Vakbekwaam personeel

Ieder zijn specialisatie

Totaaloplossing

Allround schoonmaakbedrijf

Wilt u ons inzetten?

Neem dan contact met ons op! Wij komen graag langs voor een vrijblijvende inventarisatie. Ons werkgebied bestaat uit heel regio Purmerend, Middenbeemster, Monnickendam, Volendam, Oosthuizen, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam.

Brands Multidiensten

KvK: 52397564
BTW: NL002179251B20
www.schilders-purmerend.nl

Purmerend

T: 0646161671
E: onderhoudsbedrijfbrands@gmail.com

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.